Hirdetés feladása
Hirdetés módosítása
    Főoldal, keresés
Regisztráció
Hirdetési árak
Belépés cégeknek:
Azonosító:
Jelszó: 

Ingatlan jog
Impresszum
Á.SZ.F.

RÉSZLETES ADATOK
Telefon: 06-203443355 
Ingatlan tipusa: Lakás 
Megye: Budapest 
Város: Budapest 
Kerület XII 
Ingatlan címe: Németvölgy 
Alapterülete: 98 nm 
Ára: 68.9 millió Ft
Építési éve: 1941 
Szobák száma:
Fürdőszobák száma:
Emelet:
Épület szintjeinek száma:
Vízóra: van 
Lift: van 
Közösköltség: 27000 Ft/hó 
Megjegyzés: KÜLÖNLEGESSÉG A MOM PARKHOZ KÖZEL!

IV. emeleti, BUDAI HEGYEKRE panorámás, ERKÉLYES, kiváló tájolású SAROKLAKÁS - tulajdonostól eladó!

A környék kiváló mind közlekedés, mint ellátottság szempontjából. A MOM park bevásárlóközpontban és a mellette lévő sport, iroda, rendezvény- és kulturális központban minden megtalálható. Emellett számos kis bolt, étterem, cukrászda, zöldséges, szolgáltató is van a környéken.

A lakás CSENDES, rövid sétányira van minden főúttól, miközben tömegközlekedés szempontjából kiváló bármely irányba, és autóval is könnyen eljuthatunk a város bármelyik pontjára illetve a nyugat-magyarországi régióba is.

A ma 24 lakásos társasház a 40-es években épült, polgári jellegű, amelyen az utóbbi években komoly felújítások történtek. Frissen szigetelt és felújított a teljes homlokzat, a tető és a csatornarendszer. Ezt megelőzően a ház strangjai és vezetékrendszere esett át egy komplett felújításon, korábban a lift is megújult. A ház biztonságáról a kamerarendszer és a kódos kapu gondoskodik.

A lakást a beköltözésünkkor teljesen átépíttettük, felújíttattuk: a helyiségek funkciója is megváltozott, alkalmazkodva a mai modern életritmushoz. Ennek során a teljes gépészet megújult, a fűtésrendszert, villanyhálózatot, víz-csatornarendszert is beleértve.
A ház teljes szigetelésének és a redőnyös, hőszigetelt műanyag ablakoknak köszönhetően a fűtésszámla minimális, és a légkondicionálót is ritkán kell használni.

A 98 nm-es lakás KÖRBEJÁRHATÓ, helyiségei az előszobából és a közlekedőből nyílnak.
Az előszobába lépve a beépített gadrobszekrény helyet ad a kabátoknak, cipőknek, emellett eltakarja a közműórákat is.
Az érkező tekintetét azonnal megragadja a tágas, napfényes nappali ablakából látható gyönyörű látvány. A közel 40nm-es egybenyitott tér belső részén - belsőépítészeti megoldással mégis takarva - helyezkedik el a konyha.
Mellette, egy tágas kamra-háztartási helyiségben kapott helyet a cirkókészülék valamint a mosógép és a hűtő is, és számtalan polcával elegendő helyet nyújt a legháziasabb, gondos háziasszony számára is.

A nappaliból kétszárnyas ajtóval nyílik a 25 nm-es hálószoba, amely külön bejárattal is megközelíthető a közlekedő felől. A hálóban egy hatalmas beépített gardróbszekrény található. Tovább bővíti a teret a 6 nm-es erkély.
A jelenlegi gyerekszoba 16 nm, egy félszoba és az eredeti konyha összenyitásával került kialakításra. Könnyen kettéosztható újra, mivel két ablaka van, alatta 1-1 radiátorral.
A fürdőszoba-Wc burkolata szép állapotú.

A nappali és az erkélyes hálószoba egyaránt NY-i fekvésű, csodálatos kilátással a budai hegyekre. Már a lakásba belépve csodálhatjuk a természet rezzenéseit, a fák rügyezésétől az őszi lombhullásig, az erkélyen kényelmesen napozhatunk egészen napnyugtáig, a Szabadság-hegy esti fényeiben pedig akár az ágyból gyönyörködhetünk!

Összességében, ez egy különleges adottságokkal rendelkező, nagyon tágas, jó elrendezésű lakás élhető terekkel, gondosan megtervezett részletekkel.
Minden élethelyzetben kényelmes megoldás! 

     
     

Amennyiben Ön a fenti lakást/ingatlant vásárolja meg, úgy 2676000 Ft visszterhes vagyonszerzési illetéket kell fizetnie.Megosztom a facebook-on!

Vissza a listához

Új keresés

Nyomtatható változat